top: Tuinhuis soorten in diverse uitvoeringen

Tuinhuizen met specificaties en montagevideo’s

Op deze pagina vindt u onze tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes. Maatwerk is ook mogelijk. U kunt voor maatwerk een vrijblijvende offerte opvragen.

Wij hebben onze tuinhuizen verdeeld in 5 categorieën.

Selecteer een categorie om de modellen te bekijken. Alle vermelde prijzen van de tuinhuisjes zijn inclusief BTW, betonbandfundering, glas en transportkosten en GRATIS PLAATSING door heel Nederland (Gebaseerd op een goede bereikbaarheid. Wanneer deze niet goed is kunnen hier meerkosten aan verbonden zijn. Dit wordt telefonisch met u overlegd.) Een bestelling van een standaard tuinhuisje kunt u via het offerteformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan contact met u op.

Tuinhuizen op maat gemaakt naar uw wensen

Wilt u een tuinhuis op maat, dan kunt u op de productpagina van het gewenste model uw eigen maatvoering en afwerking doorgeven. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe voor uw tuinhuis op maat.

U dient zelf voor de plaatsing van het tuinhuisje een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van het tuinhuisje te verzorgen.

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m XX XXXX 2018

Ga naar; tuinhuizen met zadeldak
Ga naar: tuinhuizen met lessenaarsdak
Ga naar: tuinhuizen met plat dak
Ga naar: tuinhuizen met piramidedak
Ga naar: tuinhuizen met overkapping

9.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
21 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl