Menu

Outdoor wood oil

Woca Top
Outdoor

wood oil

Outdoor Woodoil

Outdoor Woodoil is een zeer duurzame olie van Trip Trap voor de bescherming van buitenhout. Het product is samengesteld op basis van zonnebloemolie, kwalitatief hoogwaardige pigmenten en schimmelremmende stoffen. Trip Trap Outdoor woodoil staat garant voor jarenlange bescherming en kleurechtheid, een unieke uitstraling en zeer eenvoudig onderhoud.

Duurzaam

Trip Trap Outdoor Woodoil is ideaal voor de behandeling van grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld gevelbekleding, vensters, deuren, tuinhuisjes, schuttingen of carports. Behandelde oppervlakken zijn langdurig beschermd tegen UV-straling of andere weersinvloeden.

Natuurlijk

Trip Trap Outdoor woodoil is eenvoudig aan te brengen met kwast of roller en dringt diep in het hout. De olie hardt uit in de poriën waardoor geen filmlaag op het oppervlak achtergelaten wordt. Het hout behoudt hierdoor zijn natuurlijke uitstraling, bladdert niet en is eenvoudig te onderhouden. Het product is bovendien zuinig in gebruik. 1 liter Outdoor Woodoil is voldoende voor de behandeling van 15-20 m2 hout.

Eenvoudig onderhoud

Opfrissen van behandelde oppervlakken is een kwestie van reinigen en opnieuw oliën. Schuren is niet nodig!! Zelfs oppervlakken die in het verleden nooit zijn behandeld kunnen na een grondige reiniging alsnog met Outdoor Woodoil geolied worden.

10 Kleuren

Trip Trap outdoor woodoil is geschikt voor alle houtsoorten en voor geïmpregneerd hout. De 10 verschillende kleuren zijn verkrijgbaar in blikken van 0,75 of 2,5 liter. Voor onbehandeld naaldhout wordt eerst de kleurloze primer aangebracht, waarna het hout met een kleur kan worden afgewerkt. Voor het reinigen van onbehandeld en behandeld hout gebruikt u Trip Trap houtreiniger exterieur.

Outdoor Woodoil

maakt deel uit van het uitgebreide assortiment houtverzorgende producten van Trip Trap Woodcare. Al meer dan 25 jaar is Trip Trap Woodcare wereldwijd bekend als producent van natuurlijke kwaliteitsproducten voor het beschermen en onderhouden van hout. Binnen en buiten.

Download Outdoor Woodoil informatie
Download Outdoor Woodoil kleurkaart

Week 30-31-32

Wilt u een afspraak maken,
dan kan dat via de website.

ZOMER 2024

zijn de showrooms open!
(10.00u - 16.00u)