Menu

houtbehandeling

Houtbehandeling

Verduurzaamd hout van goede kwaliteit is in principe onderhoudsvrij. Er treedt weliswaar zonder effect op de levensduur, wel vergrijzing op. Voor wie daar iets aan wil doen, of het hout van een kleur wil voorzien, is er Restol houtolie, Outdoor Woodoil en Houtdecor verfbeits. Hieronder leest u welke houtbehandeling het beste voor u is.

Restol

restol

Restol is een multifunctioneel afwerkproduct voor hout in weer en wind. Het is gebaseerd op wax-bestanddelen en een mengsel van drogende plantaardige oliƫn. Restol is verkrijgbaar in verschillende transparante kleuren en is tot 4 maal zo sterk als andere transparante producten.

Meer over Restol houtbehandeling

Woca

outdoor woodoil

Outdoor Woodoil is een nieuwe, zeer duurzame olie van Woca, speciaal voor de bescherming van buitenhout. Het product is samengesteld op basis van zonnebloemolie, kwalitatief hoogwaardige pigmenten en schimmelremmende stoffen. Outdoor Woodoil staat garant voor jarenlange bescherming en kleurechtheid, een unieke uitstraling en zeer eenvoudig onderhoud.

Meer over Outdoor Woodoil

Sana Flore

sana flore

Sana Flore Groene Aanslagreiniger verwijdert enzymatisch alle sporen van atmosferische oorsprong, vervuiling en aanslag. De atmosferische aanslag verdwijnt vanzelf. Schrobben of naspoelen niet nodig. Sana Flore Groene Aanslagreiniger is mens-, dier-, en milieuvriendelijk en 100% biologisch.

Meer over Sana Flore

Week 30-31-32

Wilt u een afspraak maken,
dan kan dat via de website.

ZOMER 2024

zijn de showrooms open!
(10.00u - 16.00u)