Review overzicht (21)


Vleeshouwers
24/02/2018


10 / 10

Plaatsing Veranda

Bij ons is een veranda van 5 bij 3.5 meter geplaatst. Het personeel is netjes en deskundig en de veranda is op een paar schoonheidsfoutjes (enige dwarsplanken kieren ) goed geplaatst. Wel moest er een bezoek aan de regionale bouwmarkt worden gedaan omdat niet al het hout aanwezig was. Dit kwam wat bijzonder over. Verder prima werk.
Mari Knippels
24/02/2018


10 / 10

gewoon goed

zoals gezegd gewoon goed wij zijn nog steeds heel tevreden over het tuinhuis (schuurtje) wat wij bij Schaffer-Theunissen gekocht hebben. om te beginnen met de uitleg en het samen stellen van het hele gebeuren door TOP verkoper Leo in Waalwijk alles goed uitgelegd en getekend en berekend gweldig toen kwam geheel volgens afspraak een persoon om alles ter plaatsen na te meten. die gaf ons nog een goed advies om het stukje schutting tussen woonhuis en tuinhuis 20 cm lager te houden hebben wij tot op d dag van vandaag nog plezier van. en daar kwamen de vakmensen om het geheel op een vakkundige manier alles te plaatsen. dat hebben ze dan ook tot in de putjes gedaan en ze gingen pas weg toen alles naar onze wens was gemaakt dus nogmaals vanaf onze zijde TOP TOP
J. Oostindien
24/02/2018


10 / 10

Ze maken mooie producten en goede service

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.
Agnese
23/02/2018


10 / 10

Heel blij mee

Voor mijn werk hebben we een 5.5 bij 3.75 op maat gemaakt tuinhuis laten plaatsen. Communicatie ging snel en het plaatsen ging heel goed en ook snel. Met 3 man sterk, stond ons huisje binnen 2 dagen. Een super oplossing wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van aannemers die je niet serieus nemen voor het plaatsen van een dergelijk huisje. Bedankt nogmaals.
E.J Polder
23/02/2018


10 / 10

tuinhuis

Zeer goed geholpen met gastvrije ontvangst, plaatsing ging vakkundig met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader als je een tuinhuis met overkapping wilt aanschaffen dan ben je met Schaeffer aan het juiste adres
Frank Muller
23/02/2018


9 / 10

Mooi eigen ontwerp

Ons tuinhuis heeft een volledig eigen ontwerp. Er is door Schäffer-Theunissen goed gekeken naar onze wensen. Er is meegedacht waardoor er enkele slimme verbeterpunten konden worden aangebracht. ook tijdens de plaatsing verliep alles prettig en in goed overleg.
Mark van Roozendaal
22/02/2018


10 / 10

Goede voorlichting en zeer medenkend

Wij hebben een kantoor met berging en veranda laten bouwen in onze achtertuin. Het beitsen met Restol hebben we uiteindelijk zelf gedaan wat zeer gemakkelijk ging. Na een half jaar hebben wij ook nog een dak op de veranda laten zetten. Ook de nazorg is prima, wij hadden nog een klemmende deur en een paar andere zaken die snel en keurig opgelost zijn.
M. Vrancken
22/02/2018


10 / 10

Heerlijk genieten

Het weer zat helaas niet mee maar de mannen hebben in twee dagen tijd een prachtig tuinhuis in onze tuin gerealiseerd. De afwerking maar ook de hele service was in één woord geweldig. We genieten met volle teugen van ons kleine paleisje.
Cees.
22/02/2018


10 / 10

Veelzijdigheid aan mogelijkheden

Mijn ervaring met Schaffer-Theunissen tuinhuizen is ronduit goed te noemen. Er zijn diverse modellen tuinhuizen leverbaar en ieder tuinhuis is naar eigen wens samen te stellen. Als klant wordt je in de mooie showroom uitermate vriendelijk geholpen.
Rene
06/02/2018


10 / 10

FIjne bedrijf

Mooie showroom en veel kennis van zaken. Eigen fabriek gaf ons veel vertrouwen. Alles ziet er super netjes uit en wordt goed geadviseerd. Kwaliteit is super goed. Kortom dikke aanrader

Pagina 2 van de 3

9.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
21 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl